19.4 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
UudisedKummaline liikluskorraldus Kuusikul

Kummaline liikluskorraldus Kuusikul

Augusti keskpaigas ilmusid Rapla valla Kuusiku alevikku liiklusmärgid, mis määravad ja reguleerivad peatee suunda. Märgid paiknevad Kuusiku Mõisaallee tee otsas. Kohalikud elanikud on hämmingus ega mõista, miks sinna selline eesõigusmärk on paigaldatud. Siiamaani on sellel teel kehtinud parema käe reegel.
Transpordiametist vastati, et nemad ei ole seal liikluskorraldust muutnud. „Tegemist ei ole Transpordiameti poolt hallatava teega, palun pöörduge kohaliku omavalitsuse poole,” soovitas Transpordiameti kommunikatsiooniekspert Kristiina Tilk küsida selgitust Rapla vallavalitsusest.
Augustis, pärast liiklusmärkide paigaldamist liikus lühikest aega Facebooki Raplamaa Rahva grupis Rapla abivallavanema Rain Terrase postitus, millest jäi mulje, et temagi on liikluskorralduse muudatuse pärast veidi mures.
Ehkki Raplamaa Sõnumid pöördus selgituse saamiseks juba septembri alguses Rapla vallavalitsuse poole, pole seal siiani leitud võimalust küsimustele vastata ja liikluskorralduse muutmise vajadust selgitada.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare