6.7 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
SportKuusiku mõisa jooks tõi kokku eri vanuses spordisõbrad

Kuusiku mõisa jooks tõi kokku eri vanuses spordisõbrad

Taivo Tüvist

29. septembril toimus Rapla mõisate jooksusarja Kuusiku mõisa jooks, kus osalejaid said joosta erinevatel distantsidel ja võimaluse nautida sporti ajaloolises mõisakeskkonnas. Kavas olid Mamma lastejooks, Viimsi lihatööstuse noortejooks ja Frank Kutteri põhijooks.
Väikestele jooksusõpradele oli mõeldud 500-meetrine Mamma lastejooks, kus kõige nooremad said oma spordivaimu proovile panna ja rõõmsalt üheskoos finišisse jõuda. Viimsi lihatööstuse noortejooks pakkus veidi pikemat, 2,7 kilomeetri pikkust distantsi, mis läbis osa Kuusiku mõisa maadest. Täiskasvanud jooksjad panid ennast proovile Frank Kutteri põhijooksul, kus tuli läbida 5,4 kilomeetrit. Noorte- ja põhijooksu start anti samal ajal ning noored läbisid ühe, täiskasvanud aga kaks ringi.
Kuusiku mõis oma maalilise pargi ja ajalooliste hoonetega pakkus osalejatele võrratu võimaluse kogeda sportimist looduskaunis keskkonnas. Kohalikud elanikud ja külalised nautisid päikeselist sügispäeva, toetades jooksjaid raja ääres.
Rapla mõisate jooksusarja finaaletapp toimub 13. oktoobril Raikküla mõisas, kus selguvad ka sarja üldvõitjad. Kõiki jooksusõpru, nii suuri kui ka väikeseid, oodatakse Raikküla mõisa jooksule, et üheskoos sportlik hooaeg väärikalt lõpetada.

 

Meeste esikolmik:
1. Ain Kilk
2. Indrek Kraus
3. Andres Seppel

Naiste esikolmik:
1. Ritve Reinumäe
2. Kaia Milling
3. Jana Väli

Noormeeste esikolmik:
1. Mihkel Malv
2. Dirk-Edrik Tori
3. Kert Leibenau

Neidude esikolmik:
1. Merlin Toirk
2. Susanna Treiberg
3. Mia Saarniit

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare