3.8 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
SportNoorte lauatennisesari alustas Valtu spordimajas

Noorte lauatennisesari alustas Valtu spordimajas

28. septembril toimus Valtu spordimajas Raplamaa noorte lauatennisesarja 2024/25 hooaja esimene osavõistlus, mis tõi kokku noori lauatennisehuvilisi kogu Eestist.

Taivo Tüvist

Kohale oli tulnud arvukalt noorsportlasi, kes kõik soovisid oma oskusi proovile panna ning pakkuda põnevaid mänge.
Eriliselt silmapaistev oli Haiba spordiklubi, kes oli esindatud lausa 14 lapsega. Samuti oli tugevalt esindatud Pärnu spordiklubi, mille ridades osales 12 noort lauatennisisti. Rocca al Mare lauatenniseklubi, lauatenniseklubi Spinn-master ja Nõmme lauatenniseklubi olid samuti aktiivselt esindatud, pakkudes tugevat konkurentsi ning näidates head taset.
Kahjuks oli Raplamaa enda esindus seekord tagasihoidlikum, kohal oli vaid kaks noort lauatennisemängijat. Siiski loodetakse, et tulevastel etappidel kasvab ka kohalike noorte osavõtt ja huvi spordiala vastu.
Järgmine etapp toimub juba 26. oktoobril Alu spordihoones, kus loodetakse näha veelgi enam osalejaid ning pakkuda rohkelt põnevaid mänge ja üllatusi. Lauatennisesari on noortele suurepärane võimalus arendada oma oskusi ning kogeda võistlusmomenti, valmistades neid ette edasisteks väljakutseteks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare