3.8 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei ja päästeteated

Politsei ja päästeteated

Kehtna vald

Politsei sai teate, et 24. septembril ajavahemikul kell 19–21 varastati Kaerepere alevikus spordihoones riietusruumi lukustatud kapis olnud rahakotist sularaha 400 eurot. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

Kelmus

Raplamaal elav mees andis politseile teada, et langes pettuse ohvriks, kui andis tuttava abistamiseks laenu mehele, kes väitis, et vajab raha tema pangakonto aresti alt vabastamiseks. Mees lubas, et kui pangakonto aresti alt vabastatakse, maksab ta laenatud raha tagasi. Teataja kandis mehe antud kontole raha, kuid mees jätkas erinevatel ettekäänetel uute summade küsimist ja raha tagasi maksnud ei ole. Teatajale tekitatud kahju on üle 9000 euro.

Politsei- ja piirivalveamet

Torm murdis puid

Möödunud nädalavahetusel murdis torm teedele puid. Päästjad käisid puid eemaldamas Märjamaa vallas Manni külas ja Sõtke külas, Rapla vallas Purku külas ning Kehtna vallas Kaerepere külas. Kehtna vallas Kastna külas kukkus suur puu sõiduteele ning sõiduauto sõitis sellele otsa. Sõiduk ise sealt omal jõul enam minema ei saanud ning vajati päästjate abi. Sõiduki teisaldamiseks telliti puksiir ning päästjad eemaldasid puu teelt.

Lõket tehti
suure tuulega

28. septembril märkasid möödasõitjad paksu suitsu Kehtna vallas Saksa külas. Olukorda kontrollima sõitnud päästjad leidsid eest kaks lõket. Tünnis tehtud lõke jäeti põlema, kuid lahtine lõke paluti tegijal kustutada. Lõkkes põletati väga suure tuulega kuuseoksi ning see kujutas endast ohtu ümbritsevale.

Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare