6.7 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
SportUtilitas Rapla sai pärast tihedat mängu jagu lähirivaalist Pärnu Sadamast

Utilitas Rapla sai pärast tihedat mängu jagu lähirivaalist Pärnu Sadamast

Rapla Korvpallikool

Laupäeval, 5. oktoobril alustasid mõlemad meeskonnad 362 silmapaari ees Kaamos karikavõistluste viimase eelringi kohtumist tasavägiselt.

Vaatamata sellele, et Utilitas Rapla suutis vahe paisutada 8-punktiliseks, jäi veerandi lõpuks ühe punktiga peale ikkagi Pärnu Sadama meeskond.
Pärast esimest kümmet minutit jäi tabloole seis 16:15 külaliste kasuks. Teisel veerandil jõudis Pärnu Sadam eduseisu hoida esimesed 3 minutit, kuni Utilitas Rapla punktidega külalismeeskonna kinni püüdis ja kohtumist ise juhtima läks. Poolajapausile läksid võõrustajad 5-punktilise eduga.
Teine poolaeg algas mõlema meeskonna poolt taas väga südikalt. Kumbki ei tahtnud järele anda ja nii jätkus mäng, ilma et kumbki juhtrolli endale võtnuks. Kolmanda veerandi lõpuks aga jõudis Utilitas Rapla endale 7-punktilise edu sisse teha. Neljanda veerandi alguseks oli seis 61:54 Utilitas Rapla kasuks.
Viimane veerand kulges Utilitas Raplale kohati kergemalt, vahepeal oldi isegi 12-punktilises eduseisus, aga järele anda kindlasti ei tohtinud. Kui mängida oli jäänud 30 sekundit, jõudis Pärnu Sadam vaid kahe punkti kaugusele. Lõpp oli küll pingeline, aga võitjana tuli välja ikkagi Utilitas Rapla lõppskooriga 77:75.
Järgmine mäng on juba 11. oktoobril, kui Utilitas Rapla sõidab Optibet Liiga raames külla Valmiera meeskonnale Lätis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare