6.7 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
SportKohila Võrkpalliklubi võitis Narvas kõik mängud

Kohila Võrkpalliklubi võitis Narvas kõik mängud

Ingrid Kangur, Kohila Võrkpalliklubi

Möödunud nädalavahetusel, 12.-13. oktoobril toimusid Eesti karikavõistluste eelturniirid tüdrukutele ja poistele. Tüdrukute võistkondi oli osalemas lausa 48, poiste osavõtt seevastu sel aastal väga tagasihoidlik, vaid 22.

Kohila Võrkpalliklubi tüdrukud mängisid seekord Narvas, võitsid kõik mängud ja on U16 vanusega üle paljude aastate 1. finaalis ehk vabariigi 8 parema seas. Viimati olime kõrgete kohtade eest mängimas kuus aastat tagasi. Teekond selle tulemuseni oli pikk ja raske, aga kohale saime ja nüüd naudime.
Põhiline konkurent oli sel turniiril Narva naiskond ise. Süsteem on selline, et kuue võistkonna seast pääseb edasi ainult alagrupi võitja, nemad olid meist tabelis asetuse poolest kõvasti eespool ja võis eeldada, et ka tugevamad.
Mängus Narva tiimiga näitasid meie tüdrukud aga oma tõelist sisu, väga raske mäng oli, kuid nad võitlesid ja võitsid. Meie servid olid nii võimsad, et vastastel jäi väga vähe mänguruumi. Eriti hoos oli Eliise-Miia. Ta lihtsalt naelutas palli põrandasse, vastane ei jõudnud tihtilugu reageeridagi enne, kui pall juba maas oli. Suurepäraselt lõi ka Marie, Johanna tegi väga häid tõsteid ja ülejäänud olid loomulikult ka tublimast tublimad.
Me oleme väga palju vaeva näinud, et oma mäng selliselt käima saada, lõputud trennid, suvised mängud, jõusaal ja suur pühendumus.
Tublid tüdrukud: Eliise-Miia Mõlder, Marie Karhu, Johanna Maria Merisalu, Avely Toomingas, Lisette Linnas, Marta Leps, Loore Lehemets, Marii-Heleen Nummu. Treener Ingrid Kangur. Ees ootab novembri keskel U16 finaal Pärnus, enne seda veel Jõu turniir Viljandis ja juba järgmisel nädalal Rahvaliiga Türil.

Kohila VK Tartu Bigbank 4 2:0 (25:15, 25:2)
Kohila VK-Paide VK/Veltsi reisid 2:0 (25:10, 25:4)
Kohila VK-Narva 2:1 (17:25, 25:15, 15:8)
Kohila VK-IMsport/Türi SK 2:0 (25:15, 25:13)
Kohila VK-Tartu Bigbank 2 2:0 (25:14, 25:8)

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare