4.4 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
SportUtilitas Rapla alistas kodus Keila KK meeskonna

Utilitas Rapla alistas kodus Keila KK meeskonna

Rapla Korvpallikool

Esimest Optibet Eesti-Läti korvpalliliiga kodumängu alustas Utilitas Rapla aktiivselt. Esimese veerandi kuuendal minutil paisutas kodumeeskond vahe juba 10-punktiliseks, millele aga Keila KK vastas nelja 3-punktilise kaugviskega ja tõi sellega ennast veerandi lõpuks tagasi mängu. Esimesed 10 minutit lõppes seisuga 26:24 Utilitas Rapla kasuks.
Teisel veerandil jätkas Utilitas Rapla täishooga edasi ja suurendas vahe kohati lausa 16-punktiliseks. Kodumeeskonna kasuks tegi Keila KK 5 pallikaotust ja kodumeeskond lahendas sealt tulnud kiirrünnakud resultatiivselt. Esimese poolaja lõpuks oli tablool Utilitas Rapla eduseis 52:39. Hendrik Eelmäe arvel oli 20 minutiga 16 punkti.
Pausilt tagasi tulles hakkas Utilitas Rapla oma teed minema ja paisutas vahe 27 punkti peale. Sellise eduga jäi kodumeeskonnal üle vaid lõpptulemuse vormistamine.
Viimasel veerandil hoidsid võõrustajad vapralt veel edust kinni ja mäng lõppeski Utilitas Rapla 100:73 võiduga. Parimana viskas raplakate poolt Eelmäe, kelle arvele jäi õhtuga 21 punkti. Tänase mänguga on Utilitas Raplal tabelis kirjas 2 võitu ja 1 kaotus ja on sellega Optibet Eesti-Läti liigas 8. kohal.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare