UudisedSirley Sinisalu: Ma ei ole nii laisk, et teeksin kringli valmis eelmisel...

Sirley Sinisalu: Ma ei ole nii laisk, et teeksin kringli valmis eelmisel õhtul

“Kringlil peab olema palju täidist ja tort peab olema mahlane.” Sellest põhimõttest on Sirley küpsetuskoja eestvedaja Sirley Sinisalu lähtunud alates 2016. aastast, kui ta tellimuse peale kringleid küpsetama hakkas. Tema puhul kehtib ütlus, et hea toode reklaami ei vaja. Ega ta oma küpsetuskojale palju reklaami teinud olegi. Küll aga said näiteks 24. detsembri tellimused täis juba poolteist nädalat enne jõululaupäeva.

Pagari elukutse ei ole kergete killast ning igaühele selline elustiil ei sobi. Sirley Sinisalu on

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare