„MasterChef Eesti: Professionaalid” pinge, tempo ja ülesannete keerukus teevad sellest saatesarja ühe seni kõige tugevama hooaja. Kohila mees Hannar Haabmets lõpetas seitsme parema seas, mille üle võib iga kokk uhkust tunda.
Kohilast pärit noormees, restorani A.JU kokk Hannar oli tänavu üks neist 12 finalistist, kes astus pingelises telesaates võistlustulle. Teleekraanil paistis ta rahulik ja kindlakäeline, kuid kulisside taga tuli Hannaril toime tulla nii ajasurve kui ka enda sisemise perfektsionismiga. Kõik see muutis teekonna tema jaoks pingeliseks, kuid samas tohutult arendavaks.
Nüüd, mil saatesse jäänud pinged on vaibunud, räägib Hannar Raplamaa Sõnumitele sellest, mis seal nende nädalate jooksul toimus, millised hetked inspireerisid ning vastupidi, millised murdsid, ja kuidas see kogemus on muutnud tema tulevikuplaane kulinaaria maailmas.
„Uut projekti hetkel tulemas ei ole, aga kindlasti on tulemas midagi, mida ma ise veel ei tea,” nentis Hannar muheldes, kui küsisin mõne uue ja huvitava projekti kohta, mis noormehel peas võib mõlkuda.


