19.4 C
Rapla
Esmaspäev, 16 sept. 2024
UudisedLoone Villa sulges uksed

Loone Villa sulges uksed

Möödunud nädalal andis Loone Villa oma sotsiaalmeedia kontol teada, et alates 31. juulist on nad suletud. Peamine põhjus on eriarvamused maja omanikuga.
See oli tänavu 3. aprillil, kui Kohila vallas Loone külas tegutsev söögikoht Loone Villa jagas  oma sotsiaalmeedia kanalis Facebook rõõmusõnumit: nad on klientidele avatud ning kokad ja särtsakad teenindajad hakkavad pakkuma unustamatuid maitseelamusi. Juulikuu viimasel reedel oli üleval aga uus teadaanne, seda pisut kurvema tooniga. Nimelt kutsus meeskond inimesi üles nautima viimast nädalavahetust nende söögikohas, sest alates esmaspäevast nad enam kliente vastu ei võta.
Loone Villa eestvedaja Mait Maltsar ütles, et sulgemise taga on mitu põhjust, kuid peamiselt see, et maja omanikuga ei saavutatud müügikokkulepet. „Me broneerisime maja ära, ka kokkulepe oli tehtud, aga siis tulid eriarvamused ja ta ikkagi ei müünud,“ rääkis Maltsar. Ka töötajate, eriti just klienditeenindajate leidmine oli mehe sõnul pisut keerulisevõitu. Loone Villa kokad asuvad nüüd aga tööle Arturi Trahteris, kus nende käe all hakkavad valmima erinevad grill-lihad.
Neli kuud toimetanud Loone Villa võttis rahvas hästi vastu, ütles Maltsar. Seda probleemi, et inimesi ei oleks käinud, neil ei olnud. Mis Loone Villa hoonest edasi saab, seda Maltsar ei osanud kommenteerida. Ta spekuleeris vaid, et ilmselt hakkab omanik seda uuesti müüma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare