Kehtna kutsehariduskeskuse koka eriala täiskasvanud õpilased töötasid koolitöö käigus välja Raplamaa maitsete õpperestorani. Kontseptsioon ärgitas teisigi organisatsioone mõtlema maakonna maitsete teemadel.
Raplamaa Arendus- ja Ettevõtluskeskus (RAEK) on lauale toonud idee muuta 2025. aasta Raplamaa maitsete aastaks. RAEK-i projektijuht Jaune Riim ütles lühikeses telefonivestluses, et teemat on veel vara lahata, sest laual on see olnud vähe aega ning otsuseid vastu võetud ei ole. Küll aga jätkub koostöö idee arendamiseks Raplamaa Omavalitsuste Liiduga järgmisel, 2024. aastal.
Omal moel presenteerisid Raplamaa maitseid aga Kehtna KHK õpperestoranis Neljapäev kooli täiskasvanud kokkade II kursus, peamised idee autorid Anabell Kinkar (peakokk), Astrit Straih, Kristi Linros ja Liisi Redlich. Õhtusöök müüdi välja reklaamita ning maitseelamusi sai nautida umbes 60 inimest.