Detsember on eestlaste tõeline lemmikkuu, sest just nüüd saab süüa palju ja hästi ja neid toite, mida oled terve aasta oodanud. Kõik tähistamist väärivad sündmused käivad ju inimesel ikka söögiga.
Peredel on oma lemmiksöögid ja kombed. On kindlad sünnipäevasöögid, jaanipäeva- ja jõulutoidud. Need lemmikud on vahest läbi aegade ka veidi muutunud, aga võib-olla on vanaema kringel või õunakook just see, mille pärast ikka ja jälle seda sõitu vanaema juurde oodatakse. Või jõuluvorstitegu, ükskõik kas verivorstid, valged tanguvorstid või koguni kartulivorstid. Sest jõululaual peavad vorstid olema, seda teadis küll igaüks juba päris ammuaega tagasi.
Oli aasta 1991 kui tegin esimest korda kartulivorsti.Kartulivorstid on ime head