16.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
UudisedMärjamaa Spordikeskus tähistab sünnipäeva

Märjamaa Spordikeskus tähistab sünnipäeva

Neljapäeval, 1.augustil tähistab Märjamaa Spordikeskus oma neljandat tegutsemisaastat. Kõik kliendid saavad sünnipäeval täiesti tasuta nautida spordikeskuse hüvesi.

Neli aastat tagasi avati üks Raplamaa populaarsemaid spordikeskusi, kus on igati mitmekesised treenimisvõimalused. „Kõik kliendid on alati meie juurde väga teretulnud, . kuid täna saavad nad täiesti tasuta meie maja hüvesid nautida,” teatab rõõmsalt Märjamaa Spordikeskuse juhatuse liige Mart Tilk. Spordikeskusel on pakkuda sünnipäeva puhul ahvatlevaid pakkumisi. Näiteks on vaid täna võimalus soetada kõik kuu kaardid (1 kuu, 3 kuu, 6 kuu ja 12 kuu teenuskaardid) -50% soodsamalt. Midagi niisugust pole varem tehtud. Sünnipäeva õhtul ootab spordikeskus kõiki huvilisi ka kooki sööma. Mart Tilga sõnul on täna juba soetatud kõige rohkem just kuu kaarte. Spordikeskust on külastanud tavalisest rohkem inimesi. Kuid arvestada tuleb, et vihmane ilm hoiab inimesed kodudes.

Neli aastat on piisavalt pikk aeg, et märgata rohkemal või vähemal määral muutusi. „Inimesed on harjunud ja me pole enam uued. Kuid oleme näoga ja tegude oma klientide poole ja armastame neid,” ütleb Tilk ning lisab, et nad püüavad alati parima anda ja luua turvalise keskkonna ning samas pakkuda uudseid ja vahest üllatuslikke lahendusi. „See aitab meid tänases seisus ellu jääda ja pakkuda vaid parimat,” ütleb Tilk.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Olger
2. aug. 2024 09:21

Palju õnne!