16.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
SportMängu on, tulemust mitte

Mängu on, tulemust mitte

Taavi Tüvist

Raplamaa Jalgpallikooli esindusmeeskonna sügisring ei ole alanud kõige roosilisemalt. Mängud, välja arvatud hiidlastega, on olnud võrdsed ja kohati meeskonna domineerimisel, hätta on jäädud just kaitsmisega.

Esmalt tõi mäng võõrsil hiidlastega 1:3 kaotuse, seejärel lõppes mäng Raplas FC Zapoosiga väga valusa 3:4 kaotusega ja viimatine kohtumine Vändra Vaprusega võõrsil lõppes samuti napi 1:2 allajäämisega. Kui mäng hiidlastega kõrvale jätta, on mängud olnud võrdsed ja kohati meie domineerimisel, hätta olema jäänud just kaitsmisega, mis sai saatuslikuks kodumängus Zapoosi vastu. Kui ikka lased endale 4 väravat lüüa, siis pole tolku kohtunike süüdistamisest, et sinu ühte määrustele vastavat väravat ei loetud. Löö kolm, aga lase endale rohkem lüüa, nii lihtne ongi.
Kahjuks lisandus ka viimasest voorust kaotus Premium liiga duubelmeeskonnale Nõmme United U21. Selle mängu puhul jääb meelde meie meeste hea esitus ja skoor 1:3 ei peegelda üldse jõudude vahekorda väljakul. Meie värava autor oli Martin Tilk. Kaotused jäävad väikeste, aga piisavalt oluliste asjade taha, et tulemust mõjutada. Anname endast parima, et olukorda parandada.
Nüüd tuleb aga edasi minna ja järgmine vastane pole üldse mitte lihtsam kui eelmised. Saabuval laupäeval, 31. augustil võõrustame Nõmme United U21 võistkonda Rapla Kesklinna kooli staadionil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare