16.7 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
UudisedRappeli keskuses avab uksed uus pood

Rappeli keskuses avab uksed uus pood

Tähelepanelikud Rappeli keskuse külastajad on kindlasti märganud, et maja üüripindadel on lähiajal toimunud nii mõnedki muudatused. Augusti algul pankroti välja kuulutanud tehnikapood on välja kolinud ning oma pesa loob uus pood.
„Jah, tõepoolest, keskuses toimuvad praegu ümberkorraldused. Expert on välja kolinud ja sinna asemele tuleb nüüd Handymanni kauplus,“ kinnitas keskuse turunduse ja kommunikatsiooni spetsialist Kätlin Sasse. Uuele pinnale on kolinud ka Rappelis pikalt tegutsenud sporditarvete kauplus Rakser Sport. Sasse sõnul toimus säärane muudatus, sest Handymanni kontseptsioon näeb ette suuremat pinda, kui see oli Expertil, mistõttu on nende tulevast pinda laiendatud. Rakser Sport asub nüüd endise Koduekstra pinnal. Rappeli esindaja sõnul avatakse Handymann septembri alguses.
Handymanni infotelefonilt öeldi ajakirjanikule vaid niipalju, et Rapla pood hakkab olema samasugune, nagu need on teistes Eestimaa paikades, ehk valikus on igast kategooriast (tööriistad, auto, kodu, aed, vaba aeg, riided) natukene midagi.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Andrei
2. sept. 2024 15:05

See on väga hea uudis!

4. sept. 2024 09:56

…👍🏻…