14.9 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
ValladMärjamaa valdMärjamaa Alevijooks 2024 - Tule ja naudi liikumisrõõmu!

Märjamaa Alevijooks 2024 – Tule ja naudi liikumisrõõmu!

Märjamaa Valla Spordikeskus

Kallid Raplamaa elanikud, 14. septembril toimub taas Märjamaa spordi- ja kogukonnaelu üks oodatumaid sündmusi – Märjamaa 41. alevijooks!

See on päev, mil kõik kogunevad, et tähistada tervislikku eluviisi, toetada üksteist ja tunda rõõmu liikumisest. Kutsume teid kõiki, olenemata vanusest ja sportlikust vormist, tulema rajale ja end proovile panema!

Mis meid ees ootab?
• Jooksurõõmu kõige pisematele: Mudilaste jooks 0,4 km ja laste jooks 1,3 km
• Noortejooks: Lumiorava jooks 2,7 km
• Põhidistants: Jatsi jooks 4,7 km – oodatud on nii esmakordsed pikamaajooksjad kui ka kogenud sportlased, samuti jalutajad ja vankriga osalejad.
• Suurim väljakutse jooksusõpradele: Coop Konsum jooks 6,3 km

Miks osaleda?
Meie eesmärk pole pelgalt võistlemine. Tähtsam on nautida ühist aega, toetada sõpru ja pereliikmeid ning tunda end osana tugevast kogukonnast. Pole tähtis, kas jõuad esimesena finišisse või viimaste hulgas, oluline on osavõtt ja kohalolu. Iga samm rajal loeb ja iga naeratus on võit!
Lisaks on võimalus osaleda klassidevahelises võistluses ja meeskondlikus jooksus, kus võib võita toredaid auhindu. Kõik, kes registreerivad oma klassi või meeskonna, osalevad loosides, kust võib võita rahalisi preemiaid või muid auhindu.

Kuidas osaleda?
• Osalemistasud on taskukohased ja registreerimine on lihtne – sisesta vajalikud andmed, vali distants ja oledki stardivalmis!
Olge valmis väljakutseks ja lõbutsemiseks! Kutsu kaasa pere, sõbrad ja naabrid ning tehkem sellest päevast üks meeldejääv kogemus! Pane kuupäev juba täna kalendrisse, et mitte sellest vahvast sündmusest ilma jääda.
Ootame teid kõiki rajale! Sest võit ei ole alati kõige olulisem – koos liikumine ja lõbusalt veedetud päev on need, mis teevad meist tõelised võitjad.
Kohtumiseni rajal!

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare