19.4 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
SportLiikumissarja kolmas etapp Kohilas

Liikumissarja kolmas etapp Kohilas

Priit Karjane

Laupäeval, 7. septembril oli Kohilas Raplamaa valdade liikumissarja 4×4 kolmas etapp. Osaleda sai kergejõustikus, samuti toimus sarja 3×3 korvpall, kus osales 6 võistkonda.

Raplamaa valdade liikumissarja 4×4 kontseptsioon on: 4 valda, 4 aastaaega, igas Raplamaa vallas korra külas ja ikka 4 spordisündmust korraga.
Esimest korda oli Raplamaa spordielus esindatud labürintorienteerumine. See on põnev kaardi järgi liikumine punktist punkti nagu orienteerumises ikka, kuid tuli järgida labürindi skeemi, sest liikuda sai ainult mööda labürindi teid. Orienteerumisala mahtus u 20x20meetrise ala sisse, ehk konti ei murdnud ja kilomeetreid läbima ei pidanud. Samas ajas labürindis orienteerumine nii mõnegi korralikult segadusse.
Kergejõustiku kavas olid jooksudest 60 m, 800 m ja 1500 m. Seal olid esindatud kõik Raplamaa omavalitsused, kes suurema, kes väiksema seltskonnaga, kokku 75 osalejaga. Koos 3×3 korvpalli ja labürintorienteerumisega tegutses Kohila spordiplatsidel 103 spordisõpra.
See pole veel kõik. Pühapäeval toimus samuti Kohilas 4×4 liikumissarja osavõistlusena discgolf, kus selgusid ka maakonna meistrid erinevates võistlusklassides. Kohila Lallemand discgolfi pargis lennutas ketast 77 mängijat.
Üldiselt läks sarja kolmas etapp korda, ilmataat oli osalejate ja korraldajate poolt. Osalejaid võib alati rohkem olla ja selle nimel nii maakonna spordiliit kui ka valdade spordikorraldajad pingutavad, et rahvas ikka rohkem liikuma saada.
Järgmine ja selle aasta viimane etapp tuleb 9. novembril Raplas ja siis on kavas omavalitsusjuhtide mitmevõistlus, sõudeergomeetril sõudmine, sulgpall ja hallijalgpall.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare