19.4 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
KrimiPäästeteated 11.09-17.09

Päästeteated 11.09-17.09

Lääne päästekeskus

Murdunud puud
10. septembril käisid päästjad kahel korral tuule tõttu murdunud puudega tegelemas. Rapla linnas Viljandi maanteel oli murdunud suurem oks ning jäänud pidama suure puu võrasse. Kõnnitee kohal rippudes kujutas see endast ohtu jalakäijatele. Päästjad sikutasid oksa poots­haagiga alla.
Kehtna vallas Põllu külas kukkus puu risti üle tee ning sulges kogu maantee liikluseks. Lokuta vabatahtlikud päästjad eemaldasid puu sõiduteelt.
14. septembril kell 23.16 käisid päästjad eemaldamas Kohila vallas Vilivere külas teele kukkunud puud.
16. septembri hommikul käisid päästjad eemaldamas teele kukkunud puud Rapla vallas Orgse külas.

Pliit ei tõmmanud
13. septembril kell 13.47 helistas häirekeskusesse inimene, kes oli teinud pliidi alla tule ning see ei hakanud tõmbama. Kodu valgus suitsu ja vingu täis ning suitsuandur läks häiresse. Päästjad kontrollisid olukorra üle ning proovisid oma vahenditega korstna tõmbama saada ja ventileerisid ka eluruumid. Omanikul paluti esimesel võimalusel kutsuda enne päris küttehooaja saabumist korstnapühkija, et kõik tulekolded kenasti üle kontrollida selliste sündmuste vältimiseks.

Puu kukkus  elektriliinidele
15. septembril kell 6.53 kukkus puu elektriliinidele Rapla vallas Purku külas ning vajutas maadligi kolme postivahe ulatuses elektriliine. Päästjad eemaldasid puu liinidelt, keerasid kaablid rulli ja tähistasid kaabliotsad päästelindiga edasiste toimingute tegemiseks.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare