14.9 C
Rapla
Neljapäev, 19 sept. 2024
UudisedUtilitas Rapla jätkas Kaamos karikavõistlustel võidulainel

Utilitas Rapla jätkas Kaamos karikavõistlustel võidulainel

Utilitas Rapla jätkas mänge Kaamos karikavõistlustel võidukalt. Kolmapäeva, 18. septembri õhtul alistati Jõgeva spordihoones TalTech/Alexela 97:80. Peale võrdselt kulgenud esimest poolaega pani Rapla võidule aluse kolmandal veerandajal, mis võideti tervelt 32:14.

Algviisikud:
TalTech/Alexela: Siim-Markus Post, Oliver Metsalu, Kristjan Kitsing, Aleksander Tassa, Rasmus Andre
Utilitas Rapla: Brandon McKissic, Jalyn McCreary, Hendrik Eelmäe, Emils Krumins, Tormi Niits

Esimene poolaeg kujunes resultatiivseks mõlemalt poolelt. Puhkepausile minnes hoidis 52:50 eduseisu TalTech/Alexela. Mängu saatuse mõttes ei saanud esimese poolaja põhjal siiski midagi ennustada. Suurema osa ajast hoidis eduseisu ülikoolimeeskond, kuid Rapla ei lubanud neid kordagi liiga kaugele eest ära. Kõnekas oli see, et vastaste uus täiendus Kristjan Kitsing viskas esimese poolajaga tervelt 19 punkti.

Kolmandal veerandajal pani Rapla sisse järgmise käigu ja TalTech/Alexela sellele vastust ei leidnud. Kolmandal veerandajal tehti sisse suur eduseis ning sealt edasi tõrjuti edukalt TalTech/Alexela katseid vahet vähendada. Lõpusireeni kõlades olid Rapla võidunumbrid 97:80. Teist mängu järjest särasid Ameerikast toodud leegionärid Brandon McKissic ja Jalyn McCreary visates vastavalt 21 ja 20 punkti. 21 punkti viskas ka Tormi Niits. Vastaste resultatiivseim oli Kristjan Kitsing 20 punktiga.

Utilitas Rapla värske täiendus Hendrik Eelmäe ütles mängujärgses intervjuus DelfiTV-le, et meeskond alustas küll uimaselt, kuid teisel poolajal saadi hoog sisse. Ta kiitis Jõgeva saali ning ütles, et samasuguseid mänge võiks üle Eesti veel korraldada. Samuti tõstis ta esile seda, et tribüünidele oli tulnud kohtumist vaatama üle 500 pealtvaataja. Mäng peeti Jõgeval seetõttu, et mõlema meeskonna peatreenerid Alar Varrak ja Brett Nõmm on sealt pärit.

Utilitas Rapla eest tegi ametliku debüüdi lätlane Emils Krumins. Peale pikka vigastuspausi oli taas koosseisus Rait-Riivo Laane.

Järgmise mängu peab Utilitas Rapla laupäeval, 21. septembril kui Sadolin spordihoones võõrustatakse Keila Coolbet-i.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare