19.9 C
Rapla
Reede, 20 sept. 2024
UudisedRapla Vesiroosi kooli õpilased on tegusalt koolimaja ümbrust koristamas

Rapla Vesiroosi kooli õpilased on tegusalt koolimaja ümbrust koristamas

Täna, 20. septembril toimub üle terve Eesti keskkonnakampaania, mida nimetatakse Maailmakoristuspäevaks. Rapla Vesiroosi kooli lapsed olid tegusalt oma kooli ümbrust koristamas

ÜRO kalendripäevana toimub Maailmakoristuspäev igal aastal 20. septembril. Rapla Vesiroosi kooli lapsed olid 20. septembri hommikupoolikul innukalt oma armsa koolimaja ümbrust koristamas ning seesugune ühiskampaania on saanud terve koolipere jaoks traditsiooniks. Vesiroosi koolis õppivate laste tunnid on kujundatud sellele päevale vastavalt ning vahetundide ajal kostab kõlaritest Maailmakoristuspäeva teemaline raadiosaade. „Meie kooli ümbrus on tegelikult päris korras, aga siiski peame vajalikuks see kõik ette võtta,” ütles Vesiroosi kooli huvijuht Andres Sahkur ning lisas, et Rapla Vesiroosi kool registreeris ennast ka veebi teel toimuvale konkursile, mis kestab 22. septembrini.

Maailmakoristuspäev on vabatahtlikkuse alusel toimuv keskkonnakampaania, mille eesmärk on eemaldada prügi looduskeskkonnast ja juhtida tähelepanu globaalsele prügiprobleemile.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare