13.8 C
Rapla
Reede, 27 sept. 2024
UudisedValtu spordimajas alustas tööd uus juht

Valtu spordimajas alustas tööd uus juht

Marleen Murumets

Septembri viimasel nädalal alustas tööd Valtu spordimaja uus juht Elvis Hrupa. Kehtna vald ootab põnevusega, milliseid uusi tuuli ja värskeid ideid spordimajja tuuakse.
„Tervisesport on minu jaoks oluline, eriti jooksmine terviserajal igal õhtul, ning samuti naudin ujumist,” ütles Elvis Hrupa. Tallinnast pärit ja hetkel Kuusalu vallas elava Hrupa nägemus spordist ja kogukonna kaasamisest on laiahaardeline. Varem töötas ta nii era- kui ka avalikus sektoris kultuuri- ja spordivaldkonnas.
„Olen mänginud kõrgel tasemel jalgpalli, muuhulgas lühiajaliselt ka Eesti meistriliigas ja esiliigas,” ütles Elvis Hrupa. Pärast jalgpalliga lõpetamist otsustas ta proovida treeneriametit ning on olnud mitmel korral noortevõistlustel kohtunik. Ta on lõpetanud Tallinna Ülikooli rekreatsioonikorralduse eriala, milles on samuti suur rõhk sportlikel eluviisidel.
„Eelmisel aastal lõpetasin lisaks ärikorralduse õpingud ja omandasin magistrikraadi EBS-is. Spordi harrastamine ning uute spordialadega tutvumine on mul alati veres olnud – liikumisel on kõigi elus tähtis roll, see aitab hoida mõtted selged ja meeleolu positiivsena,” põhjendas Hrupa rõõmsalt.
„Valtu spordimaja on multifunktsionaalne spordikompleks, kus saab harrastada ja tegeleda erinevate spordialadega ning veeta aktiivselt vaba aega. Selle võimekus pakkuda teenuseid nii meie kui ka naabervaldade elanikele ning külalistele kaugemalt motiveeris mind kandideerima. Hoone on väärika ajalooga ja põneva arhitektuuriga,” rääkis Hrupa. Teda motiveeris kandideerima võimalus aidata kaasa spordikompleksi tuntuse suurendamisele ja teenuste arendamisele. Nii vallale kui ka kogukonnale on Valtu spordimaja arendamine tähtsal kohal.
Suurte spordialaste tegevuste kõrval meeldib Elvis Hrupale koguda vinüülplaate ning on teinud seda juba mitu aastat. Vaba aja pühendab noormees reisimisele ning looduskaunite kohtade avastamisele kodumaal ja ka välismaal.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
vanaisa Villu
25. sept. 2024 15:06

No vaatame, mida mees kaugelt suudab ära teha. Kalju oli 20/7 spordimajas alati olemas ja seal oma elutöö teinud.

vaatleja
26. sept. 2024 08:25

Tänapäeval tehakse arvutiga kaugtööd ja tekib küsimus: kui südamega tööd tehakse? Kõik sõltub inimesest.