3.8 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
Politsei- ja päästeteatedPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kehtna vald

Politseile anti teada, et 9. septembri õhtul varastati Kehtna alevikus Lasteaia tänaval kaupluse ees olevast rattahoidlast lukustamata jalgratas Giant. Kahju on 800 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

 

Lõkkest süttis
kõrvalhoone

17. septembril kell 16.25 teavitati häirekeskust, et Raplas Uuskülas põleb lausleegiga kõrvalhoone. Päästjad leidsid eest umbes 4 x 6 meetri suuruse täies ulatuses põleva palkhoone, mis oma kuumusega oli süüdanud ka kõrvalhoone otsaseina. Päästjad asusid esimese tegevusena kaitsma teist hoonet täieliku süttimise eest, jätkates palkhoone kustutamisega. Inimesed õnnetuses kannatada ei saanud ning päästjad likvideerisid põlengu kell 17.56. Majaomaniku sõnade kohaselt sai põleng alguse lõkkest lennanud sädemest.

Uuskülas põles laut

20. septembril kell 11.53 teavitati häirekeskust, et Rapla vallas Uuskülas on põlema süttinud vana laut. Päästjate saabumise ajaks põles laut lahtise leegiga. Päästjad suutsid 6 x 10 meetri suuruse hoone põlengu likvideerida kell 12.57. Tulekahju tekkepõhjused esialgu teada ei ole.

Päästjad eemaldasid
pehkinud puu

20. septembril kella 20.22 ajal eemaldasid päästjad Märjamaa vallas Paekülas suure pehkinud puu, mis oli teiste puude najale kaldu vajunud ning ähvardas sõiduteele kukkuda.

Lapsevanker tiigis

23. septembril kell 16.36 helistas häirekeskusesse inimene, kes oli märganud Raplas Heina tänava tiigis põlvekõrguses vees lapsevankrit koos asjadega ega söandanud ise olukorda kontrollima minna. Päästjad tõmbasid tühja lapsevankri veest välja ning jätsid selle tiigi kaldale omanikku ootama.

Pliit ajas suitsu sisse

23. septembril kell 18.51 hakkas Kehtna vallas Ellamaa külas pliit kütmisel suitsu sisse ajama. Elanikul paluti toast värske õhu kätte minna ning päästjad ventileerisid eluruumid.

Metssiga hukkus
liiklusõnnetuses

23. septembril kell 21.18 juhtus Kehtna vallas Nadalama külas liiklusõnnetus metssea ja sõiduauto vahel. Auto sai kahjustada, inimesed jäid terveks, kuid metssiga hukkus. Kuna liiklus oli sündmuskohal häiritud, asusid päästjad reguleerima liiklust ning võtsid jahimeestega ühendust. Kell 21.41 oli tee liikluseks taas vabastatud.

Lääne päästekeskus

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raplakas
27. sept. 2024 11:03

“…Raplas Heina tänava tiigis põlvekõrguses vees lapsevankrit…” – vanker oli veel eilegi seal alles.