12.2 C
Rapla
Laupäev, 5 okt. 2024
SisuturundusMade in Estonia - KALLA tüüpi taaraautomaat Rapla Rimis

Made in Estonia – KALLA tüüpi taaraautomaat Rapla Rimis

Rapla Rimisse juunikuus paigaldatud KALLA tüüpi taaraautomaat on Rapla inimeste poolt väga hästi vastu võetud.
Möödunud jaanipäeval paigaldatud ainulaadne taaraautomaat on kolme kuuga vastu võtnud sama suure hulga pakendeid kui varem terve aasta jooksul ja ka varasem automaat oli tublide killast. Automaadi teeb eriliseks see, et sellesse saab kallata ühel ajal erinevast materjalist pandipakendeid: klaas, plast ja metall.
Statistikale tuginedes on eesti inimene suur taarakoguja ja kui panipaigas enam ringi keerata ei saa, tuleb auto silmini täis laduda ja tee automaadi poole ette võtta. Sellistel puhkudel ollakse valmis sõitma kümneid kilomeetreid pikemaid vahemaid, et saaks pakendi kiiremini ja mugavamalt ära anda. Samas näeme ka, et inimestele meeldib ka viis või kümme pakendit automaati kallata, kuigi KALLA masina kõrval säilitati ka sealne olemasolev automaat, et inimesed, kellel on väiksem kogus pakendeid, saaksid kasutada tavapärast seadet.
Lapsed ja noored said automaadi kasutamise nupud ja nipid kõige kiiremini käppa ja on ka teistele automaadi esmakasutajatele head nõuandjad.
Meie automaatide tootmine ja osaline arendus toimub Eestis, täpsemalt Tartus. Tehnoloogia arenduse eesmärk on järjepidevalt parandada kliendikogemust ja suurendada seadmete võimekust.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare