7.2 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
SportSaime hapniku peale

Saime hapniku peale

Taavi Tüvist

Nagu hapnikku vajab meeskond punkte, et liigas oma positsiooni parandada. 21. vooru kohtumine toimus reedel, 27. septembril vastase väljakul Kernu staadionil ja vastane oli Saue JK.

Saue on ettearvamatu vastane, kvaliteeti neil jagub, aga mängud võivad minna nii ja naa. Seekord oli meie mäng ja asusime kohtumist juhtima juba 5. minutil, kui Janar Loorentsi löödud väravale tegi super eeltöö Martin Tilk, kes julgelt vastaste vahelt läbi purjetas ning tõstis vabaks jäänud Loorentsile palli jalale.

Poolaja lõpus oli meil oskusi ja ka õnne ning Oliver Andres lõi palli peaaegu 20 meetrilt vastase värava alanurka. Seis läks ärevamaks taas mängu 87. minutil, kui vastane pikal pallil meie kaitsjat selgelt kiiruses edestas ja palli meile võrku toimetas. Veel ärevamaks läks aga 90+2. minutil, kui vastane teenis õigustatult penalti, mida asus lööma veel kevadringis meie ridades mänginud Kenno Muraveiski. Meie väravavaht Tauri Bachmann tõrjus, püüdis kinnigi.

Oli see nüüd karma, Kenno? Igatahes oli lõpuvile kõlades seis tablool: Saue 1, Raplamaa 2. Järgmine ja taas mitte vähem oluline mäng toimub juba sel pühapäeval Tallinnas, vastaseks FC Flora U19 võistkond. Hetkel tabelis 11. koht.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare