3.8 C
Rapla
Reede, 18 okt. 2024
ValladKehtna valdTunnustati parimaid omavalitsustöötajaid

Tunnustati parimaid omavalitsustöötajaid

Liina Luht,
Raplamaa Omavalitsuste Liidu kommunikatsioonispetsialist

Esimesel oktoobril tähistati DuoRUUMis omavalitsuspäeva ja tunnustati Raplamaa silmapaistvamaid omavalitsustöötajaid.

Riigikogu poolt 2018. aastal vastu võetud seaduse järgi on omavalitsuspäev riiklik tähtpäev. Tublimatele omavalitsustöötajatele anti üle Raplamaa hõbedane rinnamärk ja Raplamaa Omavalitsuste Liidu tänukiri. Avakõne pidas ROLi juhatuse esimees Tanel Viks. Üritusel hoolitses meelelahutuse eest stand-up koomik Ann Vaida.
“Raplamaa omavalitsustöötajad 2024” on Mirjam Aasma Märjamaa vallavalitsusest, Laidi Suumann Kohila vallavalitsusest, Heiti Vahtra Rapla vallavalitsusest ja Kristina Solman Kehtna vallavalitsusest.

Mirjam Aasma alustas oma karjääri Märjamaa alevivalitsuse sekretärina 1. novembril 1993 ja on sellest ajast olnud kohaliku omavalitsuse teenistuses üle 30 aasta. Teenistusaja jooksul on ta täitnud mitmeid olulisi ametikohti, sealhulgas kaitseväe arvestajana, volikogu sekretärina ning sekretär-asjaajajana. Alates 2003. aastast töötab ta registrisekretärina, olles oma ala vaieldamatu spetsialist.
Mirjamit iseloomustavad suur pühendumus ja vastutustunne, täpsus, süsteemsus ning usaldusväärsus. Ta on hinnatud nii kolleegide kui ka kodanike seas oma põhjalikkuse ja professionaalsuse tõttu.
Laidi Suumanni iseloomustavad ligipääsetavus, empaatia ja valmisolek toetada kolleege ja kodanikke igas olukorras. Ta on tõeline visionäär, kes inspireerib ja motiveerib oma meeskonda. Laidi töös on olulisel kohal dokumentatsioonihalduse arendamine ning personalijuhtimise tarkvara juurutamine. Tema põhjalikkus ja valmisolek kohaneda muutuvate oludega on aidanud kaasa valla arengule. Kolleegid hindavad kõrgelt tema oskust leida lahendusi ning toetada oma meeskonda igapäevatöös.
Kehtna vallavalitsuse sotsiaaltööspetsialist Kristina Solman on oma 20-aastase karjääri jooksul olnud hinnatud kolleeg ja kogenud spetsialist, kes töötab iga päev eakate, erivajadustega inimeste ja teiste sotsiaalset tuge vajavate kodanikega. Kristinat iseloomustavad empaatia, lahendustele orienteeritus ning oskus keerulistes olukordades kiiresti ja tõhusalt tegutseda. Kolleegid on Kristina iseloomustamiseks öelnud: kogenud, pühendunud, hooliv, loomult vaikne ja ei soovi tähelepanu, aga tööalaselt väga kirglik. Tema loomuses on aidata, ta ei anna hinnanguid, vaid aitab leida lahenduse, põhjalik, hea vestluskaaslane, hea huumorimeelega, hea pingetaluvusega, tõsise ellusuhtumisega.
Rapla vallavalitsuse arendusjuht Heiti Vahtra on tõeline Rapla valla fänn, kes on oma tööle ja valla arengule pühendunud igas aspektis. Heiti oskab kaasa rääkida kõigis omavalitsuse valdkondades, olgu see ehitus, haridus või sport, ja tema teadmised teevad temast asendamatu partneri projektides. Heiti ei ole pelgalt ametnik – ta on aktiivne ja hooliv Rapla valla elanik, kes peab väga oluliseks otsesuhtlust. Vajadusel läheb ta kohale, selgitab välja teemade kitsaskohad eesmärgiga kõigile probleemidele kiired lahendused leida. Tema professionaalsus ja valmisolek aidata teevad temast kollektiivi hinnatud liikme. Ta oskab hoida meeskonnavaimu üleval ja on ühisüritustel aktiivne kaasalööja.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare