11.1 C
Rapla
Teisipäev, 22 okt. 2024
SportVarustusega jõutõstmise meistrid on selgunud

Varustusega jõutõstmise meistrid on selgunud

Celyn Pirs

Laupäeval, 19. oktoobril toimusid Märjamaa valla spordihoones Rap­la maakonna ja Rapla SVK meistrivõistlused varustusega jõutõstmises. Võistlused korraldas Märjamaa kohalik jõutõsteklubi Märjamaa Power.

Kõigil osavõtjatel läks võistlus väga hästi, peaaegu kõik said oma kaaluklassis poodiumile. Parim tüdruk oli Emiilia Kalbus Märjamaa Powerist, kes saavutas -57 kg kaalugrupis esimese koha ning tõusis ka noorte absoluudis poodiumil esimesele kohale kogusummaga 202,5 kilogrammi. Teise koha sai Betti Linna, kelle kogusumma oli 235 kilogrammi ning kolmandaks jäi Marie Eliise Tiits kogusummaga 230 kilogrammi.
Parimaks noormeheks osutus sel aastal Karl Aleksander Aedla Rapla RSJK-st, kes sai nii oma kaalugrupis (-120 kg) kui ka poiste absoluudis esimese koha kogusummaga 635,5 kilogrammi. Poistest sai teise koha Märjamaa Poweri Oliver Sale kogusummaga 522,5 kilogrammi ning kolmandaks jäi Rapla RSJK sportlane Aaron Prey kogusummaga 442,5 kilogrammi.
Parim naine oli Rapla RSJK-st Gerda Sõõrumaa, kes saavutas -63 kg kaalugrupis ja absoluudis esimese koha. Gerda kogusumma oli 265 kilogrammi. Naistest saavutas absoluudi teise koha Celyn Pirs kogusummaga 270 kilogrammi ning kolmanda koha sai Mariliis Gross kogusummaga 180 kilogrammi. Mariliis oli ka parim masters 1 naine.
Meeste absoluudi esimese koha sai Rapla RSJK-st Tanel Männisalu, kes sai kogusummaks 580 kilogrammi. Ühtlasi saavutas Tanel ka esimese koha -83 kg kaalugrupis.
Meeste absoluudi teise koha sai Tarvo Heinroos ning kolmandaks jäi Märten Osijärv, kes oli ka parim masters 1 mees.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare