UudisedFrank Kutteri ahjuvorstid leidsid tunnustamist Eesti parima toiduaine konkursil

Frank Kutteri ahjuvorstid leidsid tunnustamist Eesti parima toiduaine konkursil

โ€žNatuke magus, kergelt vรผrtsikas, Nopri goudale omaselt mรตnusa juustumekiga ning loomulikult rohke lihaga,โ€ kirjeldab turundusjuht Johanna Maripuu Eesti parima toiduaine konkursil รคra mรคrgitud Frank Kutteri ahjuvorste, milles on kasutatud Nopri juustu ja murakamoosi.

Eesti parima toiduaine konkursi komisjon mรคrkis piirkondlikul konkursil รคra Frank Kutteri lihatรถรถstuse uudse toote – Nopri juustu ja murakamoosiga ahjuvorsti, mis tรตi kokku kaks esmapilgul ootamatut, ent รผllatavalt harmoonilist maitset.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kรตiki kommentaare