Vikerforell on maitsev kala ning sellest saab küpsetada erakordselt hõrkusid roogasid. Forellide kasvatamise saladusi tunneb eriti lähedalt Kuuno Ahlberg. Tervelt kakskümmend aastat on ta pühendanud nende kasvatamisele ning selle aja jooksul kalade hingeelu tundma õppinud.
Kui te sööte hea meelega forelli, on väga võimalik, et olete maitsnud ka seda kala, mis on kasvanud Pirgu forellikasvanduses. Esmakordne jalutuskäik kalakasvanduses on omaette vaatamisväärsus. Vastavalt kaalule on kalad paigutatud rohkem kui kümnesse basseini. Kuuno Ahlberg on kakskümmend aastat näinud vaeva, et kogu kompleks üles ehitada. Vaeva on tulnud näha palju, kuid nüüdseks on ta püsti pannud toimiva kalakasvanduse, kus forellid kasvavad kuni pooleteise kilo suuruseks.