2.7 C
Rapla
Reede, 3 mai 2024
UudisedKehtna kunstide kooli uueks direktoriks sai Maiu Kell-Kangur

Kehtna kunstide kooli uueks direktoriks sai Maiu Kell-Kangur

Kehtna kunstide kooli uueks direktoriks valiti kooli endine klaveri- ja solfedžoõpetaja Maiu Kell-Kangur.
Kehtna vallavalitsus otsis koolile direktorit konkursi kaudu, kuid sobivat kandidaati ei leidnud. „Kehtna kunstide kooli direktori konkursile laekus kaks avaldust. Mõlemad kandidaadid olid vägagi sobilikud, kuid tingimustes me kokkuleppele ei jõudnud ja nii konkurss luhtus,” selgitas Kehtna vallavalitsuse hariduse- ja sotsiaalala abivallavanem Katrin Velleste. Seejärel tegid nad otsepakkumise Maiu Kell-Kangurile, kes oli kandideerinud haridus- ja kultuuritööspetsialisti ametikohale, kuid taandanud oma kandidatuuri.
Vald pidas tööpakkumise tegemisel oluliseks ka seda, et Kell-Kanguri jaoks on tegemist kodulähedase töökohaga. „Maiu elab Kehtnas ja on eelnevalt töötanud Kehtna kunstide koolis õpetajana,” lisas Velleste. Lisaks sellele aitasid õige inimese valikul suuresti kaasa iseloomuomadused ning oskused. „Maiu on hea suhtleja, kindlameelne, avatud, meeskonnatööks valmis, omab juhtimiskogemust ja muusikalist eriharidust. Ta on soe ning meeldiv inimene ja omab head tahet arenemaks, et uut väljakutset vastu võtta,” kirjeldas Velleste uut direktorit.
Maiu Kell-Kangur on Kehtna kunstide koolis töötanud varemgi. ”Kuna tegemist on minu armsa kooliga, kus mul õnnestus kooli algusaastatel töötada klaveri- ja solfedžoõpetajana, otsustasin kandideerida,” põhjendas ta.
Tal on muusikaline haridus, samuti omab ta täiskasvanute koolitaja kutset. Kuigi ta on pidanud mitmeid ameteid, soovis ta siiski kodulähedale tagasi tulla. „Olen muusikaõpetaja, koorijuhi, klaveriõpetajana töötanud üle 10 aasta. Seejärel üle 10 aasta erasektoris müügijuhi, aktsiaseltsi tegevjuhi ja koolitaja ametites. Täiskasvanute koolitajana töötan praegugi. Oman ettevõtet Maimar OÜ,” rääkis ta endast.
Maiu soovib arendada kodukohta. ”Jagan rõõmsalt oma teadmisi, kogemusi ja oskusi oma kodukohas elavatele inimestele, pühendun ja annan oma panuse kodukandi arengusse.”
Praegu elab uus direktor kooliellu sisse. „Minul on praegu sisseelamise periood ja ees on palju õppimist. Olen tänulik Kehtna valla ametnikele heasoovliku suhtumise, õpetuste ja jätkuva abi eest,” ütles Maiu Kell-Kangur, kes astus direktorina ametisse 1. oktoobril.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare