11.7 C
Rapla
Teisipäev, 30 apr. 2024
KrimiPolitsei- ja päästeteated

Politsei- ja päästeteated

Kehtna vald
3. novembri hilisõhtul teatati politseile, et eramaja juures üritati varastada veoautost kütust, kuid varguskatse nurjus. Politsei alustas juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetlust.

Rapla vald
1. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 20. oktoobri pärastlõunal varastati Raplas Viljandi maanteel kauplusest alkohoolseid jooke. Vargusega tekitatud kahju on üle 400 euro.
6. novembril sai politsei teate, et 37-aastane mees lõi 40-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluses.
7. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. oktoobri pärastlõunal varastati Raplas Tallinna maanteel kauplusest erinevaid žilette ja šokolaade. Vargusega tekitatud kahju on ligemale 1200 eurot.
7. novembril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 23. oktoobri pärastlõunal varastati Raplas Viljandi maanteel kauplusest alkoholi ja samal päeval veidi hiljem Tallinna maanteel kauplusest erinevaid tooteid, peamiselt šokolaadi. Vargustega tekitatud kahju on ligemale 160 eurot.

Politsei- ja piirivalveamet

Päästeteated

Liiklusõnnetus Urgel
4. novembril kell 17.24 sõitsid päästjad Kohila valda Urge külla, kus oli toimunud kahe autoga liiklusõnnetus. Päästjad aitasid kannatanuid, kelle vaatas üle ka kiirabi, kõrvaldasid sõidukitel süttimisohu, katsid teele valgunud vedelikud absorbendiga ning puhastasid tee.
Lääne päästekeskus

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare