9.4 C
Rapla
Kolmapäev, 23 okt. 2024
SportJalgpalli MM-i ennustusvõistluse vahekokkuvõte - 30. november

Jalgpalli MM-i ennustusvõistluse vahekokkuvõte – 30. november

Jalgpalli maailmameistrivõistluste alagrupiturniiril käivad kolmanda ringi mängud ning koos sellega on täies hoos Raplamaa Sõnumite ennustusvõistlus. 73 ennustajat läksid võistlustulle ning ennustasid 22 alagrupimängu tulemusi ning lisaks ka suurimat väravakütti ja maailmameistrit. Hea meel on tõdeda, et esimestest päevadest peale ei olnud ükski ennustaja nulli peal. Praeguse seisuga on kõik osalejad pannud täppi vähemalt kuue mängu võitja (või viigi).

Praeguse tabeliseisu aluseks on ennustusmängu viisteist esimest kohtumist. See tähendab, et viimasena läks arvesse esmaspäeva, 28. novembri õhtul peetud kohtumine Portugali ja Uruguay vahel. 29. novembril peetud kohtumiste ennustused siinkohal veel ei kajastu. Suurima punktisumma on siiamaani kogunud Kaire Keelmann, kellel on ainsana koos 20 punkti. Sealjuures ennustas ta õigesti, et Ecuador võidab Katari 2:0, Brasiilia võidab Serbiat 2:0, Argentina võidab Mehhikot 2:0 ja et Prantsusmaa võidab Taanit 2:1. Seega on ta korrektselt ennustanud tervelt nelja kohtumise skoori. See on erandlik saavutus.

Siinkohal tasub märkimist ka ennustusmängust osa võtva Kalev Kantsi üks täppi läinud ennustus. Tema nägi ainsana ette, et Saksamaa ja Jaapani vahelise matši võidab Jaapan tulemusega 2:1. Ta oli üks kahest, kes ennustas õigesti, et Jaapan võidab ning ainukene, kes märkis õige skoori. Jalgpalli MM-i ennustusvõistluse järgmine vahekokkuvõte ilmub Raplamaa Sõnumite 7. detsembri numbris. Siis saab teha juba põhjalikuma vahekokkuvõtte, sest selleks ajaks on alagrupiturniir mängitud ning käivad juba sõelmängud.

Ennustusvõistluse praegune punktiseis:

20 – Kaire Keelmann
17 – Heigo Klaas, Tarmo Treimann, Tenro Ilistom, Kristof Kasepõld, Kaspar Kasepõld, Kurmet Holm
16 – Karla Keelmann, Kevin Liimask, Marko Kasepõld, Markus Kasepõld, Ants Lindre
15 – Heiki Kivilo, Madis Kirss, Uno Nahkur, Sander Kala, Deron Bert Rudnevs, Rivo Vaherna, Ülle Vaherna, Mihkel
14 – Heljo Klaas, Maarika Kasepõld, Sandra Kala, Maris Rudnevs, Nansy Suviste, Janno Laasner, Indrek Luts, Eve Lindre, Drevor Andris Rudnevs

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare