spot_img
8.3 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
SportJukka Toijala kaasas neli Avis Utilitas Rapla mängijat

Jukka Toijala kaasas neli Avis Utilitas Rapla mängijat

Siim Jõgis

Eesti korvpallikoondise peatreener Jukka Toijala tegi eelmisel nädalal teatavaks 42 mängijat, kelle ta kaasab koondise suvisesse programmi. Teiste seas leiab koosseisust nii eelmisel hooajal kui ka varem Avis Utilitas Rapla eest mänginud korvpallureid.

Viimase hooaja tuttavatest nägudest on kaasatud koondise plaanidesse Rait-Riivo Laane, Indrek Kajupank, Erik Keedus ja Mark Andreas Jaakson. Varasematest Rapla mängijatest on kaasatud Rauno Nurger, Martin Dorbek, Rain Veideman ja Martin Paasoja. Samuti kutsus Toijala koondise suvisesse programmi Märjamaa korvpallikooli kasvandiku Joonas Riismaa.
“Seoses eriolukorraga ei toimu sellel suvel noorte Euroopa meistrivõistlusi ning oleme otsustanud U20 koondise mängijad, aga ka mõned nooremate koondiste mängijad liita meeste koondise ettevalmistusega. Sellest tulenevalt on kaasatud mängijate nimekiri oluliselt pikem, kui esialgu planeeritud,” rääkis rahvusmeeskonna mänedžer Raido Roos. Koondise programm on planeeritud kuni 15. augustini, kuid täpne lõpp sõltub sellest, kas ja kuidas õnnestub läbi viia kontrollmängud.
Kõik suvisesse programmi kaasatud mängijad: Tanel Kurbas, Sander Raieste, Kristjan Kitsing, Kristian Kullamäe, Kerr Kriisa, Siim-Sander Vene, Rauno Nurger, Henri Drell, Martin Dorbek, Kregor Hermet, Kaspar Treier, Rain Veideman, Janari Jõesaar, Rait-Riivo Laane, Saimon Sutt, Martin Paasoja, Mikk Jurkatamm, Taavi Jurkatamm, Jaan Puidet, Robert Valge, Maik-Kalev Kotsar, Indrek Kajupank, Mihkel Kirves, Erik Keedus, Sten Sokk, Kristjan Kangur, Markus Ilver, Kasper Suurorg, Henri Veesaar, Artur Konontsuk, Indrek Sunelik, Kirill Koršunov, Kaspar Kitsing, Ran Andre Pehka, Leemet Böckler, Mait Peterson, Joonas Riismaa, Hugo Toom, Mark Andreas Jaakson, Arnold Mitt, Hugo Erkmaa, Carlos Jürgens.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused