17.2 C
Rapla
Neljapäev, 25 juuli 2024
UudisedLelles sõitsid kaks vagunit rööbastelt välja

Lelles sõitsid kaks vagunit rööbastelt välja

Autor: Siim Jõgis

Reede, 5. mai lõuna ajal sõitsid Lelles kaks rongivagunit rööbastelt välja. Raplamaa Sõnumite andmetel veeti vagunitega killustikku, aga sõidu ajal olid need tühjad. Sündmuskohal käis kohalik elanik Jaanus Vassil. Ta ütles, et kohapeal midagi ohtlikku ei olnud. Ta on ühtlasi ka vabatahtlik päästja, kuid õnnetus ei olnud piisavalt tõsine ning nende kaasamine polnud vajalik. „Ühtegi leket ega midagi sarnast näha ei olnud ning seega polnud vaja vabatahtlikke päästjaid appi kutsuda,“ sõnas ta. Piltide pealt on näha, et ümber ei ole vagunid läinud ning rattad on lihtsalt rööbaste pealt välja hüppanud. Vassil pakkus välja, et võib-olla andis liikumise pealt järgi vagunite vedrustus.

Vagunite omaniku Go Track OÜ projektijuhi Andrei Kletsuni kommentaar: “Tõepoolest, Lelle jaamas jooksid rööbastelt maha kaks tühja killustikuvagunit. Inimesed ja keskkond kannatada ei saanud, samuti ei häirinud toimunu teiste rongide liiklust. Vagunid on juba rööbastele tagasi tõstetud ning Lelle-Türi raudtee ehitustööd kulgevad plaanipäraselt. Toimunu põhjused selgitab välja komisjon.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare