spot_img
6.6 C
Rapla
Neljapäev, 23 märts 2023
UudisedMaanteeameti Rapla büroo kolib tagasi vanasse kohta

Maanteeameti Rapla büroo kolib tagasi vanasse kohta

Autor: Siim Jõgis

Maanteeameti Rapla büroo on praeguses asukohas Rapla riigimajas avatud (Tallinna mnt. 14) kuni juuni lõpuni. Sealt edasi läheb maja remonti ning teenindusbürool tuleb välja kolida. Maanteeamet teatas, et seoses riigimaja remondiga kolitakse asenduspinnale aadressil Savi tänav 4 ehk samasse kohta, kus tegutseti varasemalt. Uues asukohas tehakse uksed lahti 1. juulil. “Ka esinduse lahtiolekuaegades toimub muudatus ning teenindame kliente teisipäeviti kell 09.00-17.00, neljapäeviti kell 09.00-16.00 ja reedeti kell 09.00-17.00,” seisab teates. Merit Villandberg Maanteeameti avalike suhete osakonnast ütles, et praeguse seisuga kolitakse uuele pinnale aastaks ajaks. Peale remonditööde lõppu riigimajas kolib teenindusbüroo sinna tagasi.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused