spot_img
-0.6 C
Rapla
Esmaspäev, 27 märts 2023
SportEsimene välihooaja vibuvõistlus on Järvakandis edukalt peetud

Esimene välihooaja vibuvõistlus on Järvakandis edukalt peetud

Eriolukorra tõttu toimus hooaja esimene välivõistlus Järvakandis laupäeval, 6. juunil. Esimesele välivõistlusele registreerus 30 laskurit.Traditsioonilisel vibuvõistlusel Järvakandi Känd viisid täiskasvanute klassi võitjad koju unikaalse kännu.
Võistluse läbiviimisel peeti kinni uuest võistluste läbiviimise juhendist eriolukorra ajal. Veteranide klassis ja nooremates klassides selgusid parimad 72 noole harjutusega, täiskasvanute klassides selgitati parimad OR duellidega. Karl Kivilo saavutas sportvibu meeste klassis kolmanda koha, sportvibu naiste hulgas viis kännu koju Triinu Lilienthal, kes võitis Kadri Eensoo ja Anneli Viheri ees esikoha.
Sama võistluse raames peeti ka Kalevi meistrivõistlused Eesti Spordiseltsi Kalev liikmeskonda kuuluvatele laskuritele. Paremusjärjestus selgus 72 noole harjutusega, täiskasvanute klassis tulid meistriteks: 1. Karl Kivilo sportvibu mehed; 1. Triinu Lilienthal, 2. Anneli Viher, 3. Kadri Eensoo sportvibu naised; 1. Mirtel Pops, 2. Tessa Cathlen Tammik sportvibu kadetid neiud; 1. Marko Rutšs, 2. Nora Haas, 3. Erki Ütsmüts sportvibu noored; 1. Mikk Mihkelson sportvibu tidetid poisid; 1. Lisette Velks, 2. Lisette Marie Gold, 3. Ketter Silt sportvibu tidetid tüdrukud (kõik Järvakandi Ilves). Järgmine võistlus Visa Hing on Järvakandis 4. juulil.

Anneli Viher

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused