Lääne päästekeskus

Pikselöögist süttis maja

  1. juunil kell 7.08 teatati häirekeskusele tulekahjust Märjamaa vallas Sipa külas. Pikselöögist oli põlema süttinud ühekordse väikese maja katusealune ja sein. Päästjad kustutasid põlengu ning avasid katusekonstruktsioone tulekollete likvideerimiseks. Tulekahju likvideeriti kell 8.08.

Auto sõitis maha elektriposti

  1. juunil kell 19 teatati häirekeskusele liiklusõnnetusest Kehtna vallas Reonda külas. Auto oli sõitnud maha elektriposti tugiposti. Auto oli keset põldu ning post oli kukkunud auto peale. Päästjad kontrollisid üle autojuhi ning kõrvaldasid autol süttimisohu. Autojuht esmaabi ei vajanud ning päästjad organiseerisid põllutehnika, et posti autolt eemaldada.

Pirgus põles kulu

  1. juunil kell 16.39 teatati häirekeskusele kulupõlengust Rapla vallas Pirgu külas. Põlema oli süttinud pool hektarit elektriliinide alust maapinda. Päästjad kustutasid põlengu kell 16.52. Tulekahju tekkepõhjus teada ei ole.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare