6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
SportEduseisu käest andnud Raplamaa JK-l tuli tunnistada Viimsi paremust

Eduseisu käest andnud Raplamaa JK-l tuli tunnistada Viimsi paremust

Raplamaa JK jaoks tuleb Eesti meistrivõistluste teise liiga mänge peale järjest ja kiiresti. Alles võõrustati laupäeva, 27. juuni lõuna ajal Viimsi JK II meeskonda ning juba täna, 1. juuli õhtul sõidetakse külla FC Kosele.

Kodumäng Viimsi vastu kulges üle kivide ja kändude ning kuigi esimene poolaeg võideti tulemusega 1:0, tuli lõpuks ikkagi külaliste 3:2 paremust tunnistada. See oli hooaja teine kaotus nelja võidu ja ühe viigi kõrval.
Raplamaa JK mängiv peatreener Alo Bärengrub ütles, et sellest mängust jääb kripeldama, et kolme võidupunkti ei suudetud koju jätta. Võimalus selleks oli olemas. Pärast esimest poolaega oldi 1:0 eduseisus, kuid teise poolaja esimese viieteistkümne minutiga jäädi 1:2 kaotusseisu. Algas jaht viigi- ning võiduvärava järele. Päike andis terve mängu vältel täistuld ning staadionil oli 29 soojakraadi. Mäng kiskus jõuliseks ja närviliseks. Kohtunikul oli tükk tegemist, et ohje enda käes hoida. Teisel poolajal tuli tal kolme minuti sees jagada neli kollast kaarti, et mängu üle kontrolli taastada.
Raplamaa JK jätkas teise poolaja lõpuminutiteni jahti viigiväravale, kuid tegelikkuses tuli 89. minutil pall hoopis oma võrgust välja korjata. Sellega oli mäng sisuliselt tehtud. Päris viimasel sekundil suutis Raplamaa JK ühe värava veel küll tagasi lüüa, kuid see ei päästnud kaotusest. Seega tuligi Viimsi JK II paremust tunnistada skooriga 3:2. Raplamaa JK väravad lõid Erich-Raimond Stepanjuga ja Janar Soomre.
Peatreener Bärengrub, kes ka ise kohtumises mängijana osales, rääkis, et määravaks sai teise poolaja algus, kui lasti endale lüüa kaks väravat. “Meil tekkis alateadlik kindlustunne ja see oli viga. Sellest tulid ka meie probleemid. Ei saa öelda, et Viimsi meist palju parem oleks olnud. Me suutsime endale võimalusi tekitada ja parema õnne korral oleksime need ära löönud,” rääkis Bärengrub.
Raplamaa JK mängis koosseisus: Martin Tilk, Oliver Andres, Alo Bärengrub, Teet Kallaste, Raigo Noode, Pärtel Aviste, Erich-Raimond Stepanjuga, Ken Krister Maalinn, Madis Nurmik, Ahto Liivamäe ja Kristjan Suurjärv. Teisel poolajal tulid vahetusest väljakule Karel Kaldma, Viljo Sinikas, Janar Soomre, Sten Kenert Maalinn ja Hendrik Väli. Ametliku protokolli kohaselt oli kohtumisel 61 pealtvaatajat, kuid silma järgi hinnates oli staadionil huvilisi rohkemgi.
Kaotusega lõppenud mäng Viimsi JK II vastu oli Raplamaa JK jaoks käesoleval hooajal seitsmes kohtumine. Nelja võidu, ühe viigi ja kahe kaotusega ollakse teise liiga lõuna ja lääne piirkonna tabelis viiendal positsioonil. Alo Bärengrub ütles, et hooaja miinimumeesmärk on lõpetada tabeli ülemises pooles ehk seitsme tugevama seas.
Samas lisas ta, et saladus pole ka see, et tegelikult soovitakse hooaja lõpuks jõuda veelgi kõrgemale positsioonile.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare