16.1 C
Rapla
Laupäev, 25 mai 2024
SportIlveslased võitsid Baltic Openil kolm medalit

Ilveslased võitsid Baltic Openil kolm medalit

JVK Ilves

Möödunud nädalavahetusel toimus Lätis Ventspilsis võistlus Baltic Open, kus osalesid ka JVK Ilves tublimad sportlased. Triinu Lilienthal võitis segavõistkondliku kuld- ja individuaalse hõbemedali, Karl Kivilo võitis pronksmedali.
Karl Kivilo võitis sportvibu meeste klassis kolmanda koha 19 võistleja hulgas. Kivilo lasi eelringis välja neljanda koha tulemuse 609 punkti ning olümpiaringi harjutuses parandas lõpp-positsiooni koha võrra. Sportvibu naiste klassis saavutas Triinu Lilienthal nii eelringis kui ka lõplikus arvestuses teise koha. Lilienthal võistles ka segavõistkondlikus arvestuses, kus Eesti segapaar (Triinu Lilienthal / Tanel Kaasik) edestas kõiki vastaseid ning võitis kaheksa võistkonna hulgas esikoha.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare