-1.7 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportKohila rannavollekeskus võõrustas karikavõistluste kolmandat etappi

Kohila rannavollekeskus võõrustas karikavõistluste kolmandat etappi

Kohila rannavollekeskuses võtsid viie päeva jooksul teineteiselt mõõtu Eesti parimad noored rannavõrkpallurid.

Swedbanki karikavõistluste etappe on Kohilas peetud ka varasematel aastatel, kuid esmakordselt toimus see nii pikalt ehk viis päeva järjest.
Mängudega tehti algust neljapäeval, 2. juulil ning turniirile tõmmati joon alla alles esmaspäeva, 6. juuli õhtul. Kohila kompleksis asub neli rannavolleväljakut ning seega sobib see turniiri läbiviimiseks kenasti. Mängijaid ei heidutanud isegi vihm, mis aeg-ajalt kaela sadas. Mängud seetõttu ära ei jäänud. Kui tuua võrdlus eelmisest aastast, oli siis just vastupidiselt väga palav ilm. Kohila võrkpalliklubi vedaja Ingrid Kangur rääkis, et siis läks liiv nii tuliseks, et kõrvalasuvast jõest tuli jahutuseks vett tuua. Tänavu seda probleemi ei olnud.
Karikavõistluste kolmas etapp kestis nii pikalt seetõttu, et huvilisi oli niivõrd palju. Viie päeva jooksul mängis Kohila rannavollekeskuses julgelt üle saja paari. Tähelepanuväärne on see, et ainuüksi U16 tütarlaste seas võistles 31 paari. Võistlused toimusid neljas vanuseklassis, millest kõige nooremad olid U14 ning sealt edasi tulid U16, U18 ja U20. Kõikides vanuseklassides võtsid teineteiselt mõõtu nii tüdrukud kui ka poisid. Võistlejaid oli kõikjalt Eestist – Tallinnast, Harjumaalt, Tartust, Viljandist – ning rahvusvahelise mõõtme andsid võistlustele lätlased, kes samuti oma oskusi näitama olid tulnud.
Osalejate seas olid ka kohalikud Kohila paarid. Parima tulemuse eest hoolitsesid U16 tütarlaste võistlusklassis osalenud Miia-Mari Piirmets ja Elis Prunt, kes said neljanda koha. Sealjuures ei jäänud palju puudu ka poodiumikohast. Samuti Kohilast pärit Egert Roodi saavutas koos oma tiimikaaslase Gerdo Pooliga U20 noormeeste võistlusklassis esikoha.
Ingrid Kangur ütles, et päevad venisid pikale ning kõigi mängude äramahutamine väljakutele läks keeruliseks. Suure korraldustöö tegid ära Kohila võrkpalliklubi kasvandikud Emma-Lota Piirmets ja Anni-Ly Abel. Kogu võistlus korraldati Kohila võrkpalliklubi ja Eesti Võrkpalli Liidu koostöös.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare