spot_img
-4 C
Rapla
Teisipäev, 6 dets. 2022
spot_imgspot_img
KrimiLühikese ajaga pandi toime kolm elektriliinide vargust

Lühikese ajaga pandi toime kolm elektriliinide vargust

Elektriliinide varguseid pole Raplamaal toime pandud viimased viisteist aastat. Nüüd on järsku ja lühikese ajaga toimunud kolm vargust.


“Sellised vargused ei ole viimasel ajal Raplamaal probleemiks olnud, võib lausa öelda, et liinivargusi ei ole meil toime pandud juba ligi viisteist aastat,” rääkis Rapla politseijaoskonna juhtivuurija Jaan Aas. Kõik kolm hiljutist vargust on toime pandud ühe ja sama liini peal. Tegemist on vana demonteeritava elektriliiniga.
Jaan Aas ütles, et konkreetsete varguste ajend ei ole politseile praegu teada, kuid üldjuhul varastatakse õhuliine eesmärgiga vaskkaabel maha müüa ja selle eest raha saada.
“Kogume praegu tõendeid ja kontrollime erinevaid uurimisversioone, et varguse toime pannud inimesed kindlaks teha. Politseile on laekunud info, et vargad võisid liikuda valget värvi Fordi kaubikuga,” sõnas Aas. Kui keegi on Aranküla kandis näinud sellist sõidukit liikumas või märganud raudtee ääres kahtlast tegevust, palub politsei sellest teada anda Rapla politseijaoskonna uurijale aadressil [email protected] või numbril 489 2941.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused