-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
SportRaplamaa JK teenis olulise võidu FC Kuressaare II üle

Raplamaa JK teenis olulise võidu FC Kuressaare II üle

Siim Jõgis

Raplamaa JK teenis enne liigapausile minekut olulise võidu FC Kuressaare duubelmeeskonna üle. Pühapäeval, 5. juulil Rapla kesklinna kooli staadionil toimunud kohtumises olid Raplamaa JK võidunumbrid 2:0. Kodumeeskonna viis 25. minutil 1:0 juhtima Ravel Toome ning lõppskoori 2:0 vormistas Robin Kaljumäe 94. minutil.

FC Kuressaare II oli tugev vastane, selles pole kahtlustki. Nende algkoosseisus jooksid väljakule teiste seas Maarek Suursaar, Sander Viira ja Märten Opp, kes kõik mängivad Eesti meistriliiga ehk Premium Liiga tasemel. Raplamaa JK meeskonnas oli samal ajal ainus kõrgliiga kogemusega mängija Alo Bärengrub, kes on ühtlasi ka Raplamaa JK mängiv peatreener. Ta ütles, et selles mängus oli võiduvõti mängijate tarkus. “Minule peatreenerina oli kindlasti rahuldustpakkuv hea tulemus, aga samamoodi ka mängijate tarkus. Alati ei pea väljakul ringi tormama. Kui suudame mängutarkust veel arendada, siis võime hakata rääkima kõrgematest ambitsioonidest,” rääkis Bärengrub.

Praeguse seisuga on Teise liiga lõuna/lääne tsoonis peetud üheksa vooru ning liigamängudes ootab ees lühike suvepuhkus. Kohtumised jätkuvad augusti alguses. Üheksast mängust on Raplamaa JK teeninud kuus võitu, ühe viigi ja kaks kaotust. See annab liigatabelis neljateistkümne meeskonna konkurentsis neljanda koha. Alo Bärengrub on korduvalt rõhutanud, et miinimumeesmärgiks sellel hooajal on lõpetada tabeli esimeses osas. Praegu ollakse kindlalt sellel kursil, et püstitatud eesmärk täita.

Kõnekas on ka see, et pühapäevasel mängul oli Eesti jalgpalli liidu protokolli järgi 121 pealtvaatajat. Alo Bärengrub ütles, et hea on näha kuidas klubi ümber on tekkimas kogukondlik hoiak ning pealtvaatajaid käib väljaku ääres aina enam. “Meie praegune edu ei ole tulnud niisama. Oleme selle nimel kõvasti vaeva näinud ning on hea meel näha, et pealtvaatajaid käivad meid toetamas,” sõnas Bärengrub.

Raplamaa JK mängis FC Kuressaare vastu järgnevas koosseisus: Martin Tilk (VV), Oliver Andres, Alo Bärengrub, Teet Kallaste, Kristjan Nõulik (K), Raigo Noode, Ravel Toome, Ken Krister Maalinn, Madis Nurmik, Kristjan Suurjärv ja Hendrik Väli. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Erich-Raimond Stepanjuga, Robin Kaljumäe ja Sten Kenert Maalinn.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare