spot_img
8.3 C
Rapla
Reede, 24 märts 2023
UudisedRapla Kirikumuusika Festivali kunstiline juht Pille Lill pärjati maakonna hõbedase teenetemärgiga

Rapla Kirikumuusika Festivali kunstiline juht Pille Lill pärjati maakonna hõbedase teenetemärgiga

Täna, 12. juulil toimus 28. Rapla Kirikumuusika Festivali lõppkontsert Rapla Maarja-Magdaleena kirikus. Üles astus vokaalsekstett Estonian Voices. Tunnustatud ansambli koosseisu kuuluvad Mikk Dede, Rasmus Erismaa, Maria Väli, Mirjam Dede, Aare Külama ja Kadri Voorand.

Kontserdi eel pidas kõne Raplamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Heiki Hepner, kes andis Rapla Kirikumuusika Festivali kunstilisele juhile Pille Lillele üle Raplamaa hõbedase teenetemärgi maakonnale olulise sündmuse pikaajalise korraldamise eest.

Teenetemärki vastu võttes kinnitas Lill, et veab festivalivankrit heal meelel ning tegi teatavaks ka uudise, et järgmisest aastast on Rapla Kirikumuusika Festivali korraldusmeeskonnaga liitumas helilooja ja dirigent Pärt Uusberg.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Sõnumid
Kõik uudised
Kuulutused