9.4 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
KrimiPolitseiteated

Politseiteated

Politsei- ja piirivalveamet

Kehtna vald

  1. juulil kella 16 ajal sai politsei teate, et Kehtna vallas lõi 49-aastane mees korteris talle tuttavat 48-aastast meest. Politseinikud pidasid 49-aastase mehe kahtlustatavana kinni.
  2. juulil kella 19 ajal sai politsei teate, et Kehtna vallas lõi 42-aastane mees korteris jalaga 46-aastast meest, kes sai viga.
  3. juulil sai politsei teate, et Keava alevikus Kooli tänaval varastati kuurist võsatrimmer koos tarvikutega. Vargusega tekitati kahju 800 eurot.

Kohila vald

  1. juulil kella 6 paiku hommikul sai politsei teate, et Kohila vallas lõi ja pigistas 33-aastane mees eramajas oma 28-aastast naist, kes sai viga.
  2. juulil sai politsei teate, et Kohila vallas talu kinnistul ähvardas 54-aastane mees oma naabrit, 40-aastast meest. Politseinikud pidasid 54-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Märjamaa vald

  1. juulil sai politsei teate, et Märjamaa vallas lõi 48-aastane mees korvpalliplatsi juures 39-aastast meest, kes sai viga.

Rapla vald

  1. juulil sai politsei teate, et Rapla vallas korterelamus lõi ühise alkoholi tarvitamise ajal tekkinud konflikti käigus 57-aastane naine oma 48-aastast elukaaslast, kes sai viga ning toimetati haiglasse. Politseinikud pidasid 57-aastase naise kahtlustatavana kinni.
  2. juulil sai politsei teate, et Rapla vallas eramajas tungis 47-aastane mees kallale oma 69-aastasele emale, kes sai viga.

Kelmus

  1. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et juuni lõpus helistati Raplamaal elavale 34-aastasele mehele ning veendi teda investeerima. Tegevuse käigus loodi talle asjade käigust vale ettekujutus ning võeti tema nimel laenu. Tekitatud varaline kahju on 270 eurot.
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare