11.4 C
Rapla
Teisipäev, 28 sept. 2021

Telia esinduse sulgemine paneb kohalikud elanikud keerulisse seisu

Reedel, 24. juulil on viimast päeva avatud Telia Eesti esindus Rappeli keskuses Raplas. See on selles mõttes märgiline, et Telia on praegu viimane telekommunikatsiooniettevõte, mille esindus on Raplas ning tegelikult terves Rapla maakonnas avatud.
Esinduse sulgemine on kohalikud elanikud teinud murelikuks. Raplamaa Sõnumite poole on pöördunud kaks naist ühe ja sama küsimusega: kas oleks võimalik veel midagi teha, et Telia oma esindust ei sulgeks. Lühike vastus on, et ei ole, sest otsus on juba langenud.
Ühe toimetusse pöördunud naise sõnul on iga kord, kui ta esinduses käib, see rahvast täis ning seega jääb arusaamatuks, miks on vaja see kinni panna. Tavapäraselt põhjendatakse esinduste sulgemist sellega, et kõik teenused on nagunii internetis kättesaadavad.
Marina Bachmann Telia Eesti kommunikatsiooniosakonnast ütles, et praegu käib uue lahenduse väljatöötamine. Mis see täpsemalt on, ta esialgu veel ei avaldanud. “Kohe, kui on teada täpsem info alternatiivse teenindustoe lahenduse kohta, informeerime sellest kindlasti ka kohalikke elanikke. Esialgu jäävad Rapla kliente teenindama Telia erinevad digikanalid nagu veebipõhine iseteenindus, e-pood ning infonumber 123,” rääkis Bachmann.
Ta lisas: “Samas on juba täna näha, et suur osa Rapla kliente teeb enda toimingud Telia suunal ära Tallinnas, kus käiakse nii seoses töö kui ka vaba aja veetmisega.” Eelmisel nädalal ilmunud teates selgitab Telia, et ühe esimese võimaliku asukohana loodetakse uus kontseptsioon kasutusele võtta just Raplas.
“Meie eesmärk on hakata uut teenindustoe mudelit kasutama erinevates Eesti piirkondades, kus täna Telia esindatus füüsilisel kujul puudub. Uue lahenduse täpset ülesehitust täna veel ei avaldaks, kuid oleme kaasanud juba partneri, kellega koos värske teenindustoe kontseptsioon välja töötada,” rääkis Telia müügi- ja teenindusüksuse juhi kt Katre Liiberg.
Ometi paneb esinduse sulgemine keerulisse seisu kohalikud elanikud, eriti vanemad inimesed, kes on harjunud käima Rapla esinduses kohapeal. Ka Raplamaa Sõnumite poole pöördunud inimesed ütlesid, et Järve või Ülemiste keskusesse sõitmine oleks nende jaoks suur ettevõtmine ning ainult ühe esinduse külastamise pärast sinna minema ei hakata. Jääb üle oodata, milline saab olema uus teenindustoe kontseptsioon.

3 KOMMENTAARID

3 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
Vello
15/07/2020 13:01

Tuleb rohkem telefone ostma hakata

kuku
16/07/2020 20:14
Vasta  Vello

Telia juba ammu käpuli nagu Keskerakond oma rahadeta.

Kristjan Luik
19/07/2020 17:02

Muidu poleks miskit hullu, aga kui pult katki läheb, siis peab Pärnu/Paide/Tallinn sõtma, et uut pulti saada, inimesed teevad ju enamuse oste ikkagi internetist.

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised