17.2 C
Rapla
Reede, 19 juuli 2024
SportReino Velleste kordas Eesti rekordit

Reino Velleste kordas Eesti rekordit

Eesti Laskurliit

Nädalavahetusel Männikul toimunud haavlilaskmise Eesti karikavõistlustel ja Eesti noorte meistrivõistlustel kordas Eesti finaali rekordit harjutuses Olympic Skeet Reino Velleste. Eesti karikavõistluste põhivõistlusel 125 märgist 120 tabanud Kehtnast pärit Reino Velleste näitas finaalis väga kindlat laskmist, tabades 59 märki 60 võimalikust, millega kordas Eesti rekordit. Teise koha sai Tõnu Tammist finaaltulemusega 54 tabamust ning kolmanda koha Karl Peeter Ein finaaltulemusega 39 tabamust. Põhivõistlusel parima tulemuse 121 tabamust lasknud Andrei Inešin sai finaalis 4. koha 32 tabamusega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare