10 C
Rapla
Reede, 17 sept. 2021

27. juulist suletakse Luige II ringristmiku ringteepoolne osa liiklusele

Vahemikus 03.07–22.09 teostatakse Tallinna–Rapla–Türi maanteel Luige liiklussõlmes remonttöid. Tööde käigus rekonstrueeritakse Kiili turboringristmik ja tehakse maantee kilomeetritel 8,4–9,8 asfaltkatte taastusremont.

Maanteeamet annab teada, et laupäeval, 25. juulil avatakse Sausti tee ots ning Tallinna–Rapla–Türi maanteel suunatakse mõlema sõidusuuna liiklus Sausti tee poolsele ringristmiku osale. Tallinna–Rapla–Türi maanteed Tallinna ringteega ühendavad rambid suletakse ning alates 27. juulist suletakse Luige II ringristmiku ringteepoolne osa liiklusele.

Ümbersõit Jüri suunas toimub Kurna liiklussõlme kaudu, Keila ja Paldiski suunda pääseb tavapäraselt.

1 kommentaar

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
külamees
25/07/2020 13:19

Tarvilik teave aga tavakodanikule küllaltki segane jutt. Olge head ja joonistage väike skeem ja saab iga külamees aru kuhu saab ja kust kaudu!

5,680JälgijatLike
1,159JälgijatFollow

Viimased uudised