-4.5 C
Rapla
Teisipäev, 28 nov. 2023
UudisedRaplamaa aasta bussijuht on Andrus Grüner

Raplamaa aasta bussijuht on Andrus Grüner

Aasta bussijuhi tiitlit antakse MTÜ Põhja-Eesti ühistranspordikeskuse korraldatava konkurssi raames välja neljandat korda. Juba teist aastat on väljaantava tiitli konkursi piirkond koosnenud neljast maakonnast- Raplamaa, Harjumaa, Läänemaa ja Lääne-Virumaa. Käesoleval aastal anti tiitel 2019 osutatud teenuse hinnangute alusel, mis tuli kõik reisijate käest ja millele julgelt lisasid oma kiituse tööandjad.
Enam toodi esile autasu saanud juhtide juures head sõidustiili, viisakat ja tähelepanuväärset positiivset suhtumist reisijatesse. Kõrgelt hinnati juhi võimekust rahulikult ja sujuvalt sõites graafikust täpselt kinni pidada, olenemata aastaajast või kellaajast.

Raplamaa “Aasta bussijuht 2019” tiitli pälvis Andrus Grüner, kes töötab Hansabuss AS-s. Rapla maakonnas tuntakse teda üdini positiivse inimesena kes on alati valmis nõu ja jõuga abiks olema. Reisijatesse suhtub ta austusega. Vedajatele on Grüner alati toeks liinitööd puudutavates otsustes ja võib kindel olla, et tema kasutusse antud sõiduk ja muud töövahendid on igati hästi hoitud, sellest on rõõmu nii tööandjal kui reisijatel.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare
raivo volmar
5. aug. 2020 11:24

Kas töökolektiivi arvamus ka korda läheb ,milleks selliseid pingeid tekitada ,tasuks enne ikka uurida tausta ja siis alles kiidulaulu laulma hakata .

Kõik uudised
Kuulutused