0.5 C
Rapla
Teisipäev, 23 apr. 2024
SportKohila võõrustas 3x3 korvpalli põhiturniiri viimast etappi

Kohila võõrustas 3×3 korvpalli põhiturniiri viimast etappi

Pühapäeval, 2. augustil kogunesid Kohilasse Eesti parimad 3×3 korvpallurid. Neile oli tulnud konkurentsi pakkuma kaks võistkonda Poolast. Maha peeti suvise 3×3 korvpalli Eesti meistrivõistluste põhiturniiri viimane etapp, mille võitis KK Viimsi koosseisus Siim-Markus Post, Egert Haller, Rauno Nurger ja Kristjan Evart. Kohilas kindlustasid nad ka terve Eesti meistrivõistluste põhiturniiri esikoha. Finaalturniir ootab ees eeloleval nädalavahetusel Tallinnas.

Kohila turniiril osales kokku 12 võistkonda – seitse neist eliitklassis ning ülejäänud viis U18 vanuseklassis. Turniiri korraldaja Jüri Pritšin ütles, et tase on nii kõrge, et kohalikud Kohila mängijad löögile ei pääsenudki. Turniiri tugevast tasemest kõneleb kas või see, et võitjate koosseisus mänginud Siim-Markus Post ja Rauno Nurger on mõlemad Eesti koondise tasemel mängijad.

Finaalis oli KK Viimsi vastaseks Poola U23 koondis. Tulemuseks oli 21:13 võit ja turniiri korraldaja Jüri Pritšin ja autasustamisele appi tulnud Rait-Riivo Laane said võidumeestele ulatada 2000 eurot auhinnaraha.

U18 vanuseklassi turniiril oli Kohilas parim FTC (Ken-Martti Reinart, Kristofer Järviste, Oliver Pere ja Kardo Kilk) meeskond, kes finaalis mängis 21:14 üle Helikopteri (Erik Pärnapuu, Marcus Sadõhov, Markus Ladoga ja Martin Otsa). Eesti meistrid 3×3 korvpallis selguvad eeloleval nädalavahetusel Tallinn Openil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare