6.6 C
Rapla
Pühapäev, 14 apr. 2024
SportRaplast pärit ratsutaja Maian May Kesküll teenis Eesti meistrivõistlustel hõbeda

Raplast pärit ratsutaja Maian May Kesküll teenis Eesti meistrivõistlustel hõbeda

Möödunud nädalavahetusel toimusid Harjumaal Perilas Eesti meistrivõistlused koolisõidus, kus Raplast pärit ratsutaja Maian May Kesküll teenis hobusega Kevins noorteklassis hõbemedali. Kahe võistluspäeva peale said nad kokku 138,242 punkti, jäädes õige napilt alla võitjale, kes oli Helena Kaal hobusega Cassander. Nende punktisumma oli 138,348. Kokku osales noorteklassis viis võistlejat. Kolmanda koha teenisid Maribel Tuiken ja Jazz Hit 122,931 punktiga.

Ratsutamisega alustas Maian May 11 aastat tagasi ratsaspordiklubis Ruttar. Alates 2016. aasta jaanuarist esindab ta Pärnumaal registreeritud Audruranna ratsaspordiklubi. “Olen alati elanud Raplas, aga treenin Sipas treener Krista Raidmetsa käe all. Treeningutes käin 4-6 korda nädalas, olen keskendunud koolisõidule. Viimastel hooaegadel olen osalenud Rootsist pärit koolisõidutreenerite Rasmus Haid-Bondergaardi ja Mads Hendeliowitzi ning Belgia treeneri Leopold Engeleni treeninglaagrites,” rääkis endast Maian May Kesküll. 2019. aastal tuli ta Eesti meistrivõistlustel koolisõidus hõbemedalile nii noorte kui ka juunioride klassis.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare