9.9 C
Rapla
Reede, 26 apr. 2024
SportJärvakandis peeti 51. korda Toomas Kivilo mälestusvõistlusi

Järvakandis peeti 51. korda Toomas Kivilo mälestusvõistlusi

Möödunud nädalavahetusel toimus Järvakandi vibustaadionil 51. korda rahvusvaheline turniir Järvakandi Open / Toomas Kivilo mälestusvõistlus. Võistlejaid oli kokku viiest riigist. Teiste seas oli kohal ka Itaaliast pärit Euroopa meister David Pasqualucci (Aeronautica Militare).

Järvakandis tal siiski väga hästi ei läinud. Meeste sportvibu arvestuses läks ta veerandfinaalis vastamisi Karl Kiviloga (Järvakandi Ilves). Nimekal itaallasel tuli tunnistada Kivilo paremust ning poolfinaali pääses just eestlane.

Karl Kivilo tulemus on seda muljetavaldavam, et noormees on kuu aega viibinud ajateenistuses ning treenida pole saanud. Viimase kuu aja jooksul on Kivilo saanud osaleda vaid kahel võistlusel. Esimene neist oli Pärnus ning nüüd teine Järvakandis. Poolfinaalis tuli tema vastaseks Märt Oona ning seal tuli tunnistada vastase paremust. Treener Raul Kivilo ütles, et küllap jättis Karl oma jõu raskesse veerandfinaali. Oma jälje jättis kindlasti ka see, et tal ei ole olnud võimalik pikalt treenida.

Järvakandi Ilvese parima tulemuse eest hoolitses Triinu Lilienthal, kes saavutas naiste sportvibu arvestuses esikoha. Koos Karl Kiviloga saadi sportvibu võistkondlikus arvestuses teine koht. Lisell Jäätma (Türi vibukool) lasi plokkvibu naiste klassis uue Eesti rekordi 50 meetri harjutuses, viies rekordi 700 punktini. Lisaks uuendas Lisell Jäätma ka 50 m duelli (15 noolt) Eesti rekordit 148 punktini.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare